Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

B

B5 DECHY HRAJÍ PRIM - koncert zrušen

4. 3. 2021

Koncert se ruší. 

 

Pro majitele vstupenek zrušených koncertů:

Pokud jste si v této sezoně zakoupili vstupné na jednotlivé koncerty jiných abonentních cyklů či mimořádné koncerty, jež se neuskutečnily a byly zrušeny, máte dvě možnosti:

  1. Budeme vděčni, pokud nám budete chtít vyjádřit podporu a vzdáte se vstupného. Pomůžete nám překonat toto náročné období.
  2. Máte právo na vrácení vstupného. Žádost můžete podat od 17. 3. do 27. 4. 2021 mailem (pokladna@filharmonie-zlin.czgargulakova@filharmonie-zlin.czpropagace@filharmonie-zlin.cz). Finanční obnos budeme zasílat pouze bankovním převodem! Pro transakci k žádosti přiložte originály vstupenek (e-mailem stačí kopie) a potřebné bankovní údaje.

Prosíme o dodržení všech zmíněných termínů, později nebudeme moci na Vaše požadavky reagovat.

 

V případě jakýchkoliv dotazů se na nás neváhejte obrátit e-mailem (pokladna@filharmonie-zlin.czgargulakova@filharmonie-zlin.czpropagace@filharmonie-zlin.cz) nebo telefonicky (734 641 782, 739 683 675, 734 641 781).

 

18.15 HODIN POVÍDÁNÍ O HUDBĚ

BOHUSLAV MARTINŮ
Thunderbolt P-47, H.309
ALEŠ PAVLOREK
Koncertantní symfonie pro dechy in memoriam Dmitrij Šostakovič
DMITRIJ ŠOSTAKOVIČ
Symfonie č. 1 f moll, op. 10

FILHARMONIE BOHUSLAVA MARTINŮ
ROBERT KRUŽÍK, dirigent