Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

B

A6 Verdiho Requiem - náhradní program + náhradní termín ze 2. 4. 2020

31. 7. 2020

Náhradní koncert 31. 7. 2020 – změna pro návštěvníky!

Vzhledem k mimořádnému opatření platnému k dnešnímu dni jsme opět nuceni přijmout nová omezení a snížit počet návštěvníků na plánovaný koncert. Akce proto bude vyhrazena pouze pro abonenty cyklu A, obsazení v hledišti zůstává  beze změny.

Těm, jež si zakoupili své vstupenky na koncert mimo abonentní řadu, se omlouváme za způsobené komplikace a nabízíme možnost vracení vstupného.

Pro zájemce, kteří si přesto nechtějí nechat tento koncert ujít, jsme uspořádali dne 31. 7. 2020 v 10 hod. veřejnou generálku. Vstupné činí 100,- Kč, prodej začíná půl hodiny před začátkem generálky.

Postup finančního vyrovnání:

1)      Vstupné bude vypláceno do 10. 8. 2020. Vstupné bude vráceno pouze bankovním převodem! Pro transakci vyžadujeme předložit na pokladně originály vstupenek, případně zaslat e-mailem (gargulakova@filharmonie-zlin.czpropagace@filharmonie-zlin.cz) kopie vstupenek a potřebné bankovní údaje.

 2)      Jsme v tom všichni společně.  Budeme vděčni, pokud nám budete chtít vyjádřit podporu, vzdáte se vstupného a pomůžete nám tak překonat toto náročné období.  

 

 

 

Náhradní program

S. RACHMANINOV Koncert pro klavír a orchestr č. 2 c moll, op. 18
A. DVOŘÁK Symfonie č. 9 e moll, op. 95 „Z Nového světa“

 

ADAM SKOUMAL, klavír
FILHARMONIE BOHUSLAVA MARTINŮ
TOMÁŠ BRAUNER, dirigent