Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

B

FRAGILE & FBM - koncert zrušen

11. 11. 2020

Koncert se ruší.

 

Pro majitele vstupenek zrušených koncertů:

Pokud jste si v této sezoně zakoupili vstupné na jednotlivé koncerty jiných abonentních cyklů či mimořádné koncerty, jež se neuskutečnily a byly zrušeny, máte dvě možnosti:

  1. Budeme vděčni, pokud nám budete chtít vyjádřit podporu a vzdáte se vstupného. Pomůžete nám překonat toto náročné období.
  2. Máte právo na vrácení vstupného. Žádost můžete podat od 17. 3. do 27. 4. 2021 mailem (pokladna@filharmonie-zlin.cz, gargulakova@filharmonie-zlin.cz, propagace@filharmonie-zlin.cz). Finanční obnos budeme zasílat pouze bankovním převodem! Pro transakci k žádosti přiložte originály vstupenek (e-mailem stačí kopie) a potřebné bankovní údaje.

Prosíme o dodržení všech zmíněných termínů, později nebudeme moci na Vaše požadavky reagovat.

 

V případě jakýchkoliv dotazů se na nás neváhejte obrátit e-mailem (pokladna@filharmonie-zlin.cz, gargulakova@filharmonie-zlin.cz, propagace@filharmonie-zlin.cz) nebo telefonicky (734 641 782, 739 683 675, 734 641 781).

 

 

FRAGILE
SOŇA NORISOVÁ, soprán
JANA GOLIS, soprán
SVETLANA RYMARENKO, alt
KAMILA APETAUER, alt
HELENA KRAJČIOVÁ, alt
SLAVO KOŠECKÝ, tenor
PETER LACHO, tenor
MARTIN MADEJ, bas
JOZEF HEČKO, bas
BRAŇO KOSTKA, umělecký vedoucí, beatbox aranžmá skladeb

FILHARMONIE BOHUSLAVA MARTINŮ
BRAŇO KOSTKA, dirigent